Alin Nica nu recunoaște deciziile PNL de la București. O ține langa că suspendările din partid sunt valabile

Pe pagina de Facebook a PNL Timișoara, al cărui președinte interimar este Alin Nica, cel puțin până la o decizie în privința contestațiilor formulate de Biroul ales în data de 3 iulie, a fost postată o informare din care reiese că suspendările din PNL Timișoara rămân valabile.

Postarea vine ca urmare a faptului că Biroul Politic Local ales al PNL Timișoara a prezentat astăzi o decizie de la nivel național prin care sunt interzise excluderile și suspendările pe perioada alegerilor interne.

“Completarea deciziei COCON nr.4 din 08 iunie 2021 transmisă astăzi de către Comisia de Organizare a Congresului PNL intră în vigoare pentru perioada viitoare și nu are efect retroactiv. La momentul votării suspendării celor 20 membri ai PNL Timișoara de către forurile statutare îndreptățite în acest sens, se afla în vigoare Decizia COCON nr.4 din 08 iunie 2021, drept urmare, decizia de suspendare este statutară și rămâne valabilă”, se precizează în postarea de pe pagina PNL Timișoara dar nesemnată de nimeni.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole