Alin Nica, cercetat pentru conflict de interese, alungă elevii, studenții, pensionarii și revoluționarii din muzeele CJ Timiș

Muzeele aflate în subordinea CJ Timiș și-au reactualizat taxele de intrare pentru vizitarea instituțiilor de cultură.

Printre ele se numără Muzeul Național al Banatului, principal responsabil pentru dezastrul de la Castelul Huniade (vom reveni cu o mega anchetă jurnalistică dedicată subiectului) și Muzeul Național de Artă.

La o privire atentă a noilor tarife se remarcă, în cazul MNB, că pensionarii și revoluționarii nu beneficiază de niciun fel de gratuitate. Studenții beneficiază însă de reducere și elevii de gratuitate.

În cazul Muzeului de Artă situația este și mai aberantă. Aici nici măcar elevii și studenții nu pot intrat gratis sau cu reducere, ci doar cu taxă, așa cum puteți vedea la finalul articolului.

Actualizarea tarifelor s-a făcut prin Hotărâri de Consiliu Județean, semnate și aprobate chiar de șeful CJ Timiș, Alin Nica, care după un an și jumătate de mandat nu are niciun proiect major propriu în implementare, ci se bazează pe moștenirea lăsată de PSDobra.

Bilanțul politicii proprii duse de Alin Nica la nivelul județului de când și-a luat pălăria de șef al CJ Timiș, care îi acoperă nu doar ochii, dar și creierul, poate fi citit AICI.

Așadar, administrația penelistă condusă de săteanul din Dudești, care altfel vrea să treacă, în mod fals și mincinos, drept un mare evlavios și susținător al culturii și familiei, scoate din muzee elevii și studenții, cu doar un an înainte de Capitala Culturală.

Pensionarii oricum au fost loviți crunt de Guvernul PNL susținut de filiala Timiș chiar dincolo de nivelul prostiei, iar perceperea unei taxe la muzeu nu arată decât disprețul la adresa acestei categorii sociale greu încercate în țara noastră.

Cât privește revoluționarii și urmașii victimelor Revoluției nu putem spune decât că este o uriașă lipsă de respect pentru memoria unor oameni care dacă nu s-ar fi jertfit pentru niște idealuri, nu ar fi apărut personajele toxice și parvenite de teapa unuia ca Alin Nica, care va rămâne o rușinoasă pată neagră peste județul Timiș.

Reamintim că recent Alin Nica a fost umilit de revoluționarii Timișoarei și a părăsit ședința festivă dedicată Revoluției deoarece se grăbea, articol care poate fi citit AICI.

Probabil că pentru eșuatul cântăreț mai importante sunt personajele cu care s-a cumetrit, gen Bebe Sabie, care dansează pe mașină chiar în fața instituției conduse de nașul său, așa cum puteți vedea AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole