Aeroportul Timișoara: oferta de curse charter de vacanță este cea mai variata și mai bogată din istorie și include 13 destinații din 6 țări

Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia a organizat astăzi o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai celor mai importanți operatori din turism din regiunea de vest a țării, tour-operatori, agenții de turism, reprezentanți ai instituțiilor de specialitate.

Pentru că anul acesta se anunță un număr record de curse charter de vacanță, organizarea trebuie să fie pe măsură, astfel ca toată lumea să rămână cu impresii și amintiri plăcute la finalul sezonului estival.   

”De-o parte și de alta am venit cu idei și propuneri, pentru că interesul tuturor este să avem o colaborare bună și să facem lucrurile să funcționeze cât mai bine și mai eficient. Ne bazăm pe o comunicare transparentă și deschisă, care să aibă beneficii pentru toți cei care vor opta să zboare din Timișoara spre destinațiile preferate de vacanță. Mizăm pe experiență și privim cu optimism spre vara care se anunță foarte efervescentă din punctul de vedere al numărului de zboruri charter către Grecia, Egipt, Turcia, Tunisia, Bulgaria sau Spania”, spune directorul general al AIT TV, Daniel Stamatovici.

Oferta de curse charter de vacanță este cea mai variata și mai bogată din istorie și include 13 destinații din 6 țări și un record de zboruri – 540 – care vor fi puse în vânzare de către diverși tour operatori.

Sharm El Sheikh, din Egipt, va fi o destinație în premieră absolute pentru Aeroportul din Timișoara iar Grecia va fi destinația cu cel mai mare număr de curse, 192, către destinațiile Creta, Zakynthos, Rodos, Corfu, Lefkada, Skiathos și Kefalonia. Zborurile vor fi operate de la începutul lunii iunie, Creta și Zakynthos având câte trei programate pe săptămână în vârf de sezon, în timp ce celelalte vor avea doar două zboruri sau unul singur.

Egipt și Turcia vor fi de asemenea țări foarte frecventabile pentru turiștii din Banat, 161 de zboruri fiind programate spre Hurgada și Sharm El Sheikh, din martie și aprilie, și 139 către în Antalya, din luna mai. Practic, în timp ce Hurgada va avea cinci curse charter pe săptămână, Antalya va deține recordul sezonului estival din acest an, cu nu mai puțin de opt curse pe săptămână.

Luna iunie va aduce și curse către Tunisia, Bulgaria, Spania, destinațiile finale fiind Hammamet, Varna și Palma de Mallorca.

Zborurile către aceste orașe de vacanță vor fi câte unul pe săptămână.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole