Acțiune Blitz pe drumul Chișoda-Giroc și în Timișoara – polițiștii au dat 71 de amenzi și au reținut patru permise de conducere

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat sâmbătă, între orele 08:00-13:00 și 15:00-20:00, o acțiune pe DJ 595-Giroc și în municipiul Timișoara, ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul încălcării normelor referitoare la regimul legal de viteză și depășire.

Au fost legitimate 137 de persoane și controlate 124 de autovehicule, fiind efectuate 7 testări cu aparatul etilotest și o testare cu aparatul Drugtest.

„În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  8.844 de lei, conform O.U.G 195/2002R, dintre care 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 4 permise de conducere. Acest gen de activități vor fi desfășurate și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră”, transmite IPJ Timiș.

Transport ilegal de material lemnos depistat la Nădrag

Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii timișeni au avut o acțiune pe linia combaterii delictelor silvice. Astfel că, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „transportul cu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole