Acțiune a polițiștilor rutieri în Lugoj. S-au dat 108 amenzi, dintre care 60 pentru viteză

Polițiștii Biroului Rutier Lugoj au organizat ieri, în intervalele orare 09:00-13:00 și 15:00-21:00, o acțiune pe principalele artere din municipiu, care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării  regimului legal de viteză, precum și creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor și participanților la trafic.

Astfel, polițiștii au legitimat 130 de persoane, au controlat 119 autoturisme, au efectuat 44 de testări cu aparatul etilotest și 2 testări cu aparatul drugtest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.390 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre acestea 60 de sancțiuni fiind aplicate pentru nerespecatrea regimului legal de viteză și 23 pentru nerespectarea obligației de a purta centura de siguranță.

De asemenea, au fost reținute 5 permise de conducere, retrase 2 certificate de înmatriculare și constatată o infracțiune la regimul rutier (conducerea unui vehicul neînmatriculat).

Acest gen de activități vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole