Timiș: un copil de un an şi jumătate și doi adulți răniți după un grav accident rutier

Un bărbat, o femeie şi un copil de un an şi jumătate au fost transportaţi la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, luni seara, în urma impactului cu construcţia sensului giratoriu din localitatea Remetea Mare.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a informat că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, care rula pe drumul naţional DN 6, dinspre Izvin către Remetea Mare, iar la un moment dat, neadaptând viteza la condiţiile de drum, a intrat în coliziune frontală cu sensul giratoriu şi s-a răsturnat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a precizat că la faţa locului s-au deplasat 10 pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD şi o ambulanţă SAJ.

„În autoturism se aflau patru persoane neîncarcerate, dintre care trei adulţi şi un copil în vârstă de aproximativ doi ani. În urma accidentului, un bărbat, o femeie şi minorul au fost transportaţi la spital, în stare de conştienţă”, a detaliat reprezentantul ISU Timiş.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole