Acțiune a polițiștilor în Timișoara. În câteva ore au dat peste 60 de amenzi, din care 41 pietonilor

Polițiștii rutieri au acționat joi, 7 iulie, în intervalele orare 09:00-13:00 și 14:00-17:00, în Timișoara pentru combaterea abaterilor săvârșite de pietoni. De asemenea, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 17:00-21:00 polițiștii Biroului Rutier Timișoara și cei ai Serviciului Rutier Timiș, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român Timșoara au  acționat în oraș, în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră, precum și cu privire la verificarea stări tehnice a motocicletelor/ mopedelor.

Polițiștii au controlat 21 de motociclete, 11 autoturisme și au legitimat 57 de persoane, fiind efectuate 18 testări cu aparatul etilotest și 13 testări cu aparatul DrugTest.

În urma activităților efectuate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.080 de lei, pentru nerespectarea prevederilor rutiere. Dintre acestea 41 de sancțiuni au fost aplicate pietonilor.

De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și au fost reținute 8 permise de conducere, dintre care: 3 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză; unul pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire; unul pentru neacordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept; 3 pentru alte abateri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole