Accident teribil în apropiere de Băile-Herculane. Trei morţi într-un accident rutier produs pe DN 6 între Cornea și Domașnea

Trei oameni au murit, luni seară, într-un accident rutier produs pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, circulaţia fiind blocată.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în evenimentul rutier au fost implicate două autocamioane şi un autoturism.

„La kilometrul 402+150 m, în afara localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, în zona producerii accidentului circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

La ora 21,30 Centrul Infotrafic al Poliției Române estima reluare circulației în 60 de minute.

În luna septembrie un accident deosebit de grav s-a petrecut tot pe DN6 în dreptul localității Constantin Daicoviciu, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața.

În luna octombrie, alte două persoane au decedat într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 6, la ieşire din localitatea Căvăran, între Caransebeş şi Lugoj.

UPDATE

A patra victima este un copil de 14 ani aflat în cabina unui tir alături de tatăl său șofer.

Sursa foto: infocs.ro

Dosar penal după protestul din fața primăriei

Protestul de duminică din fața Primăriei Timișoara a adus un dosar penal. Aproape 100 de persoane au participat la manifestația împotriva certificatului Covid. Organizatorul nu a luat măsurile legale sanitare,…

Troleibuz în flăcări lângă Timișoara

Pompierii timișeni au fost solicitați, în jurul orei 17:15, să intervină pentru lichidarea unui incendiu la compartimentul motor al unui troleibuz din cadrul serviciului de transport public, pe strada Plopilor…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole