Accident la Sânnicolau Mare. Vinovatul era un șofer de 18 ani și drogat. S-a ales cu amendă, dosar penal și i s-a reținut permisul de conducere

Polițiștii timișeni au prins pe drumurile din județ numai șoferi drogați și beți. Unul dintre ei a făcut și accident. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Joi, 30 iunie, în jurul orei 21:00, polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Panselelor s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicat un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a reieșit că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive (amfetamină), acesta fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. Acesta a fost sancționat contravențional pentru conducere agresivă, cu suma de 1.305 lei, fiindu-i reținut și permisul de conducere. De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive .

Tot joi, în jurul orei 23:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Calea Buziașului un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Tot ieri, în jurul orei 19:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Corneliu Coposu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că bărbatul ar fi consumat substanțe psihoactive (canabis și cocaină), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole