Accident în zona Mehala. Un șofer care circula regulamentar a fost rănit

Accident de circulați joi la prânz în zona Mehala. Un șofer a făcut un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest și nu erau băuți.

„Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus un autoturism pe strada Cloșca din municipiul Timișoara, dinspre strada Gheorghe Lazăr înspre Piața Mehala, iar la intersecția cu strada Ioan Plavoșin a efectuat virajul la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care circula pe strada Cloșca, dinspre Piața Mehala înspre strada Gheorghe Lazăr. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 43 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole