DIICOT a descoperit droguri în borcane de Nutella

DIICOT a descoperit droguri în borcane de Nutella.

Un tânăr de 25 de ani din Timiș a fost arestat preventiv după ce în locuința sa au fost găsite plante de canabis crescute în borcane de ciocolată, într-un cort.

Polițiștii de la crimă organizată au descins miercuri în locuința tânărului suspectat de trafic de droguri de risc. Oamenii legii spun că, în perioada 2018-2021, individul a procurat și comercializat droguri de risc în județ.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 16 plante de canabis, 100 de grame de canabis, un cort de creștere in-door, 1 gram de amfetamină și 5.800 de lei. Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri”, informează IPJ Timiș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar joi a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Aceștia au decis să dea curs solicitării procurorilor și l-au trimis pe tânăr în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Terenul de padel din Ghiroda vandalizat

Primăria Ghiroda informează că un adolescent de 15 ani din comună a considerat că este în regulă să își verse nervii aruncând cu pietre în panoul de sticlă, iar terenul…

Dosar penal după protestul din fața primăriei

Protestul de duminică din fața Primăriei Timișoara a adus un dosar penal. Aproape 100 de persoane au participat la manifestația împotriva certificatului Covid. Organizatorul nu a luat măsurile legale sanitare,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole