Timiș: grav accident rutier – șapte răniți, între care doi minori – au intervenit două elicoptere SMURD

Pompierii timișeni au fost solicitați, la ora 11:40, prin apel la 112, să intervină la un accident rutier produs în apropierea localității Făget, pe DN 68 A.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare (A2003) și o ambulanță S.M.U.R.D. tip B din cadrul Stației de Pompieri Făget, cu un efectiv de 6 subofițeri, o autospecială de transport personal și victime multiple A.T.P.V.M. din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj cu 3 subofițeri, două elicoptere S.M.U.R.D. (Arad și Caransebeș), și două ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, dintre care doi minori și cinci adulți.

„În urma impactului, 1 persoană a rămas blocată într-un autoturism și a fost extrasă în stare de inconștiență dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului”, transmite ISU Timiș.

„Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă. În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, respectiv, conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fețiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

„Din cele șapte persoane implicate în accident, cinci victime au fost transportate la spital: o minoră de 6 ani, care este însoțită de mama și sora acesteia (de aproximativ 15 ani), este transportată de o ambulanță SAJ la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara; doi bărbați au fost preluați de elicopterele SMURD și transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara (una dintre victime fiind cea rămasă blocată); doi bărbați sunt transportați cu ambulanțe SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara”, mai transmite ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole