Raul Ambruș, PNL Timișoara: Se dorește suspendarea mea din membru PNL pentru a nu putea candida dacă alegerile s-ar repeta

Președintele ales al PNL Timișoara, Raul Ambrus, a declarat într-o intervenție la o televiziune națională că Biroul Politic Local interimar creat de Alin Nica și Dănuț Groza după alegerile din 3 iulie are ca unic scop suspendarea sa din cadrul partidului pentru a-i împiedica candidatura dacă s-ar ajunge la repetarea alegerilor.

“Biroul Politic Local interimar care discută sancționarea a zeci de membri ai PNL Timișoara este contestat la Curtea de Arbitraj, deci ar fi trebuit din decență să amâne orice dezbatere până la un răspuns de la București. Singurul scop al acestui Birou, care pe lângă că este nelegitim, conține și o persoană care nu este membru al partidului, este de a mă suspenda pe mine, apoi să se refacă alegerile pe Timișoara pentru ca eu să nu mai pot candida”, a spus Radul Ambruș.

Biroul Politic Local interimar ar urma să decidă sancționarea membrilor într-o ședință care ar trebui să aibă loc în această seară.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole