8 din 10 familii caută bone vaccinate – prima platformă online dedicată anunță că cererea părinților pentru bone vaccinate a crescut cu 70% față de anul trecut

Sitter, prima platformă online dedicată serviciilor de îngrijire din România, anunță că cererea părinților pentru bone vaccinate a crescut cu 70% față de anul trecut, conform unei cercetări recente.

Dacă în 2020 una din 10 familii își punea problema colaborării cu o bonă vaccinată, în 2021, 8 din 10 familii (80%) iau în considerare acest aspect.

Cu toate acestea, conform datelor, există încă o reticență semnificativă a bonelor în ceea ce privește vaccinarea, în ciuda faptului că acest lucru le-ar garanta găsirea mai rapidă a unei familii la care să se angajeze pe termen lung.

În plus, având în vedere cererea ridicată, datele arată că părinții sunt dispuși să plătească cu 12-15% mai mult pentru serviciile unei bone vaccinate. 

În urma unor interviuri cu părinții înregistrați pe platformă, cele mai des întâlnite motive care stau la baza alegerii lor sunt: dacă bonele sunt verificate și au recenzii sau recomandări pozitive de la alte familii, dacă sunt sau nu vaccinate împotriva Covid și, nu în ultimul rând, proximitatea față de zona în care locuiește familia.

Linia 13 va avea traseu prelungit de miercuri

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că de miercuri, 1 septembrie, linia 13 va fi prelungită până în zona Solventul. Linia 13 va circula astfel: TRASEU TUR: Pasaj CFR/strada Locotenent…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole