Club clandestin la Șag, în lunca Timișului. Fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza spune că locul este plin de drogați

Un club clandestin s-a format de mai mult timp în lunca Timișului, departe de orășenii din Timișoara, în zona comunei Șag.

Fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza, angajat al primăriei din localitate, spune că apelurile la Poliție au fost în zadar.

“A doua noapte cand un fel de party ascuns prin lunca Timisului (se vorbeste de un nou concept de party, in zone izolate unde se consuma faina, etc) imprastie o mizerie de  galagie cu pretentie de muzica. Ore intregi, acelasi ritm de basi terorizeaza o comunitate intreaga. In mod cert, doar niste drogati pot sta in preajma unor boxe ascultand kktul asta de muzica, acelasi ritm de ciocan, ore intregi“, reclamă Adrian Orza.

Poliția doarme deși au fost nenumărate sesizări 

“Am luat legatura cu cativa agenti din Politia Romana. Au un singur echipaj in toata partea asta de judet. Mi-au promis ca vor interveni. Au trecut deja cateva ore. Drogatii isi fac de cap in continuare. Ieri au prestat de la 9 PM la 9 AM. 12 ore! Non stop. Bum Bum Bum. Intr-o zi au venit la primarie la Sag sa isi valideze bilete. Le -am dat viteza. E clar ca vand bilete. Si droguri. Un creier normal nu are cum sa reziste 12 ore la decibelii aia“, spune Adrian Orza.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole