Timiș: accident pe drumul județean dintre Dudeștii Vechi și Beba Veche – într-o curbă periculoasă o șoferiță de 18 ani s-a răsturnat în canal – trei persoane au fost rănite  

O tânără de 18 ani a condus un autoturism pe DJ 682 dinspre Dudeștii Vechi spre localitatea Cheglevici, iar într-o curba periculoasă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un canal.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara.

În urma accidentului, 3 tineri de 18 ani( 2 băieți și o fată, pasageri în autoturism) au fost răniți și transportați la spital“, a precizat Poliția Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În jurul orei 20, pompierii din cadrul Secției Sânnicolau Mare au intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD pentru asigurarea măsurilor PSI și prim ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DJ682, în localitatea Dudeștii Vechi. La locul evenimentului au fost alocate încă două ambulanțe SAJ. În accidentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, rezultând trei victime. Acestea au fost transportate la spital în stare conștientă de către echipajele medicale“, a transmis ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole