Timiș: un bărbat de 69 de ani prins la volan la Parța deși avea permisul anulat și era rupt de beat cu o alcoolemie de 0.80 mg/l

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce anulat.

În fapt, la data de 10 octombrie a.c., aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au oprit pe DC 195, în localitatea Parța, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 69 de ani. Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule anulat. Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie în valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Poliția Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în arest.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole