Timișoara: un bărbat reținut după un scandal la domiciliul fostei concubine pe strada Traian Novac – avea interdicție să se apropie de femeie la mai mult de 100 de metri

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție”.

În fapt, la data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 18:44, polițiștii au fost sesizați de un vecin al unei femei de 32 de ani cu privire la faptul că un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică pe strada Traian Novac din municipiul Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că bărbatul a încălcat ordinul de protecție emis la data de 13 septembrie a.c. de Judecătoria Timișoara, pentru o perioadă de 5 luni, prin care i s-a impus să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de fosta concubină, femeia de 32 de ani, acesta apropiindu-se de domiciliul femeii, contactând-o telefonic și provocând scandal”, a precizat IPJ Timiș.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție” fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole