Timișoara: în premieră spectacolul “O noapte furtunoasă“ cu Maia Morgenstern – marea actriță interpretează unul dintre personajele comediei lui Caragiale

O capodoperă a dramaturgiei românești, piesă a lui I.L. Caragiale de care nu te poți sătura, și o distribuție irezistibilă!

Luni , 18 noiembrie 2024, are loc premiera timișoreană a spectacolului ”O noapte furtunoasă” în regia lui Vlad Zamfirescu și cu scenografia creată de Imelda Manu-Jipa. 

Maia Morgenstern (Zița), Marius Manole (Rică Venturiano), Carmen Tănase (Veta), Vlad Zamfirescu (Chiriac), Mircea Rusu (Nae Ipingescu), Niculae Urs (Jupân Dumitrache) și Gabriel Vătavu (Spiridon) interpretează personajele comediei lui Caragiale: cu o astfel de distribuție, nu-i de mirare că locurile la spectacol se ocupă  furtunos, așa încât la Timișoara montarea va avea două reprezentații în aceeași zi”, au transmis organizatorii.

Spectacolul cu piesa ”O noapte furtunoasă” se va desfășura  pe scena Operei Naționale Române din Timișoara de la ora 17:00 și de la ora 20.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole