Timiș: un aquapark ar putea fi construit la Sânnicolau Mare – va concura cu centrele de agrement din Ungaria aflate la doar câștiga kilometrii distanță  

Un aquapark ar putea fi construit la Sânnicolau Mare.

Primăria speră ca investiția să fie finalizată până la sfârșitul anului 2026.

Firma care a proiectat parcul acvatic din Oradea a câștigat licitația de 400.000 de euro pentru proiectarea unui aquapark la Sânnicolau Mare.

Primarul orașului, Dănuț Groza, susține că centrul de agrement pe care vrea să îl construiască ar trebui să fie un concurent al ștrandurilor din Ungaria și un punct de atracție pentru vecinii din Serbia.

Ne dorim să fie apă geotermală de tratament pentru pensionari, în principal și pentru cei care vor face recuperare. Ne dorim să existe un bazin de înot interior unde să poată, în afară de activitate sportivă, cei care vor să facă înot să facă mișcare, să dăm posibilitatea copiilor din Sânnicolau Mare ca măcar o dată, de două ori pe lună, ore de sport să se țină la bazin și evident, varianta de agrement cu saună, cu tobogan, cu toate acele facilități moderne care sunt astăzi într-o astfel de bază. Ne dorim să fie concurență și pentru cei din Ungaria și pentru toată lumea, inclusiv din Serbia, pentru că, de exemplu, o piață foarte bună pentru astfel de clienți este Serbia”, a declarat, pentru Radio Timișoara, Dănuț Groza.

În privința sursei de finanțare, Dănuț Groza a declarat că sunt vizate fonduri europene și un eventual credit.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole