Fără restricţii de circulație pe drumul Margina-Holdea

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara informează că începând de astăzi, 9 iulie, de la ora 16.00, se elimină, mai devreme cu o zi, restricțiile de circulație instituite în data de 10 mai pe sectorul DN 68A Margina-Holdea.

Măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone s-a luat în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră. Reamintim că, în ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coșava și Coșevița s-a refăcut integral fundația drumului, pe sectorul Coșevița – Holdea s-au așternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparații, s-au completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrișat lăstărișul, s-au reprofilat șanțurile etc”, a informat DRDP Timișoara.

Reprezentanții instituției le recomandă șoferilor să circule cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să respecte semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

Timiș: încep lucrările la drumul județean care leagă comunele Șag și Sânmihaiu Român – proiectul a fost inițiat de fostul șef PSD al CJ Timiș, Călin Dobra, și are o întârziere de circa 3 ani din cauza incompetenței administrației PNL condusă de Alin Nica

Drumul județean care face legătura între localitățile Șag și Sânmihaiu Român va intra în modernizare. Consiliul Județean Timiș a predat către constructor amplasamentul Drumului Județean Șag 593C Șag (DJ 593)…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole