Timișoara: un șofer prins fără permis după ce a intrat pe interzis pe o stradă din centrul orașului – bărbatul a fost reținut

La data de 30 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timișoara au reținut un bărbat de 26 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18:05, bărbatul a fost oprit pe strada Dr. Nicolae Paulescu de către polițiștii din cadrul Poliției Locale Timișoara întrucât nu ar fi respectat semnificația indicatorului accesul interzis. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a transmis Poliția Timiș.

Cercetările au fost preluate și continuate de către polițiștii Biroului Rutier Timișoara, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole