Alin Nica recunoaște că a adus bodyguarzii la PNL Timișoara. Să-i păzească de Covid

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, recunoaște, într-un mesaj transmis înaintea ședinței Biroului Politic Județean Interimar care va avea loc la ora 18,00, că a adus bodyguarzii la PNL Timișoara.

“(…) am semnat contract cu o firmă de pază doar pentru asigurarea fluxului la intrare și pentru respectarea normelor de prevenire a răspândirii Covid-19“, a scris Alin Nica.

Reamintim că Alin Nica a fost împotriva măsurii de carantinare a Timișoara, ignorând pericolul Covid-19 existent la momentul respectiv, când rata de infectare era extrem de ridicată.

Cât privește misterul documentelor de la alegeri pe care secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza, l-a închis, după propriile declarații, într-o încăpere, Alin Nica aruncă vina pe “entuziaștii“ de la Sala Capitol, în genul teroriștilor de la Revoluție.

“Entuziaștii fără drept de vot au furat buletinele și ștampilele, inclusiv pe cea cu numele meu și au ocupat sala după ce am anunțat amânarea alegerilor. În incinta Filarmonicii au rămas să „voteze” persoane despre care nu știam nici măcar dacă au calitatea de membri PNL“, a transmis Alin Nica.

Pe de altă parte, Alin Nica, se dezice de Ludovic Orban, uitând că numirea sa ca președinte interimar a fost semnată de Ludovic Orban.

“Culmea absurdului a fost atinsă când Adrian Oros, apropiatul lui Orban și chiar însuși Orban au încurajat continuarea simulacrului de alegeri, cu 300 de persoane în sală, dintre care cine știe câți erau veniți din alte localități sau chiar din afara partidului. Iar pentru că setea de putere personală nu poate justifica vreodată distrugerea unui partid, spun cu părere de rău că, după ziua de sâmbătă, Ludovic Orban nu mai este președintele meu PNL“, mai precizează Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole