FOTO. Timișoara: pârloaga din fața ISU Timiș a fost transformată radical – spațiul verde a prins viață – cu plante perene, ierburi ornamentale, arbuști și gazon

Societatea Horticultura SA, aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara, a continuat lucrările pentru înfrumusețarea spațiilor verzi din oraș.

Specialiștii de la secția Spații Verzi au muncit în această perioadă la amenajarea spațiului situat pe strada Înfrățirii, în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș. 

Verbena (verbină), Paeonia (bujor) sau Hydrangea (hortensie) sunt doar câteva dintre plantele plantate de echipele noastre, alături de ierburi ornamentale și arbuști. Lucrarea a inclus montarea sistemului de irigație, pregătirea terenului, plantarea de plante perene, arbuști și gazon și aplicarea de tocătură la final“, a transmis Horticultura SA.

Avarie la rețeaua primară a Colterm

Din cauza unei avarii apărute ieri, 7 aprilie, pe magistrala de termoficare 2DN 1000, în perimetrul str. Mareșal Alexandru Averescu, echipele de intervenție Colterm au acționat pentru eliminarea acesteia. În…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole