Șeful CJ Timiș, Alin Nica, ironic la adresa liberalilor: vor mai invitați de PSD în calitate de ospătari deoarece cineva trebuie să servească pișcoturi și șampanie social-democraților – șoseaua prieteniei politice s-a rupt între PSD și PNL

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, vineri, la Timișoara, de pe șantierul Centurii de Sud, că de marți se dă în circulație probabil cel mai așteptat drum din județ, varianta de ocolire sud, așa cum puteți citi AICI.

Sorin Grindeanu a fost însoțit la declarațiile de presă de pe centură de șeful CNIAR, Cristian Pistol, alături de o delegație de “selecți“ din Timiș, cum ar fi președintele ales al CJ Timiș, Alfred Simonis, poreclit “Interlopu de la Moșnița Nouă“, și de prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, mulți PSD-iști se întrebă de ce, poreclit “Mișu Instalatoru“, după o firmă de montat centrale termice pe care o coordonează din umbră.

De la declarațiile de pe centură a lipsit de exemplu Nicolae Robu sau șefii PNL local care au fost prezenți, tot pe centură, la evenimente asemănătoare în campania electorală, atunci când PSD avea nevoie de voturile PNL. De altfel, Buletin de Timișoara a atras deja atenția de mai multe ori asupra comportamentului “golănesc“ al șefului PSD Timiș, Alfred Simonis, care este deja un oportunist grețos, deși nu are nici 40 de ani și un mincinos notoriu, care nu își respectă cuvântul.

Ignorarea PNL de către PSD a fost remarcată de către președintele actual al CJ Timiș, Alin Nica, fost șef al PNL Timiș, care, într-o postare pe Facebook, deplânge, ironic, soarta liberalilor, ajunși simpli spectatori la jocul politic fără niciun fel de putere decizională.

Alin Nica nici măcar își ascunde satisfacția în privința situației în care a ajuns PNL Timiș având în vedere că dacă ar fi fost candidatul PNL Timiș la alegerile locale din 9 iunie ar fi câștigat la pas un nou mandat, însă PNL a decis să-l susțină pe Alfred Simonis, care astăzi a uitat de interesele PNL, dar și de promisiunile făcute în stânga și în dreapta.

În județul Timiș, politica locală a luat o întorsătură amuzantă și previzibilă. După ce PSD și PNL au făcut alianță electorală pe șantierul Centurii de Sud, astăzi la recepția lucrării ne-au arătat cum funcționează prietenia de conjunctură. PSD a apărut în toată gloria, dar… fără partenerii din PNL. În stilul său caracteristic, PSD pare să fi considerat că PNL-ul a fost un companion de drum util, dar acum, că proiectul este „finalizat”, nu mai era loc și pentru „parteneri de drum”. Altfel spus, Centura s-a făcut, dar șoseaua prieteniei politice s-a rupt. PNL, desigur, stă undeva pe margine, contemplând lecția de viață primită. Poate că data viitoare vor fi invitați și liberalii în calitate de ospătari..cineva trebuie să servească pișcoturi și șampanie social-democraților. Între timp, PSD știe că, în politică, cine apare singur în poză culege laurii, iar restul sunt…doar colegi de traseu“, a scris Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole