Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean, devine consilier onorific al premierului, după ce a rămas fără funcția de vicepreședinte PNL

O nouă dovadă a penibilului în care au ajuns să se scalde diverși liberali de la preluarea organizației de către Alin Nica și Dănuț “Pinguinul“ Groza, fără să realizeze măcar josnicia la care se supun.

Mare susținător al echipei câștigătoare, deputatul Ben Oni Ardelean, a fost înlăturat din conducerea națională a PNL după Congresul din 25 septembrie. Pentru că avea buza umflată, deputatului i-a fost aruncată o ciozvârtă jenantă, dar cu care pastorul baptist chiar se fălește, fără să realizeze ridicolul în care înoată.

“Mă alătur de astăzi echipei guvernamentale a României, din postura de consilier onorific al primului-ministru pentru relații externe. Parteneriatele strategice, în special cel cu Statele Unite ale Americii, trebuie amplificate și consolidate astfel încât România să joace un rol esențial în plan extern. În contextul cooperării privind apărarea, energia, sănătatea, aspectele de mediu și a celorlalte elemente de impact major pentru țară suntem obligați să nu dăm greș în actualula conjunctură socio-politică mondială. Relațiile externe ale României au nevoie de viziune și de o abordare profesionistă. Pe lângă toate celelalte sarcini deja asumate, preiau și această responsabilitate, ca de fiecare dată, cu un singur gând: România! Ținem aproape! Doamne ajută!“, a scris Ben Oni Ardelean pe pagina sa de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole