Timișoara: un nou concert live pe Tramvaiul Platformă – la doar 15 ani Ana Maria Moldovan este un nume în plină ascensiune în lumea muzicii

Ana Maria Moldovan în concert la Tramvaiul Platformă din Piața Unirii din Timișoara, pe 6 septembrie 2024.

La doar 15 ani, Ana impresionează deja prin versatilitatea și experiența sa pe scenă, fiind un nume în plină ascensiune în lumea muzicii.

Ana Maria Moldovan cântă de mai bine de 10 ani, debutând la vârsta de 5 ani, la TVR Timișoara, cu muzică folclorică, pe care o interpretează și astăzi alături de Ansamblul Timișul din Timișoara. În această vară, Ana a devenit liceană la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din Timișoara, dar muzica rămâne marea ei pasiune. Deși nu se consideră o profesionistă, cei 7 ani de studiu la Liceul de Muzică ION VIDU au format-o ca autodidactă și i-au permis să exceleze în multiple stiluri muzicale. De la debutul său, Ana a descoperit o adevărată iubire pentru muzica pop-rock, cântând alături de trupa Vest Phoenix Cover încă de la vârsta de 8 ani. La doar 9 ani, a debutat cu muzică ușoară la TVR3, și de atunci a impresionat în numeroase concerte și evenimente, interpretând piese în nu doar în limba română, ci și engleză, franceză, sârbă, greacă și italiană„, se arată într-un comunicat al STPT.

Anul 2023 a fost unul intens pentru Ana, cu participări la 45 de spectacole și concerte.

A câștigat numeroase concursuri de interpretare precum „Young Artist”, „On! Stage”, „Rock în Giroc”, „Artistul de mâine”, și multe altele. De asemenea, prezența sa în emisiunea „Românii au talent” i-a adus aprecierea publicului și a specialiștilor din industrie.

Ana nu doar interpretează, ci și compune.

La doar 10 ani, a lansat prima sa piesă, „Pentru o stea”, iar în acest an, urmează să lanseze două noi compoziții proprii, „SKIN” și „LOVER BOY”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole