Dominic Fritz: gestul Elenei Lasconi de a-l propune premier pe Ilie Bolojan dacă ajunge președinte arată că este un președinte care gândește dincolo de cutii mici – oamenii s-au săturat de politicieni care se luptă doar pentru propria gașcă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a lăudat-o pe Elena Lasconi, vineri, într-o intervenție la B1Tv, pentru disponibilitatea de a-l propune drept premier pe Ilie Bolojan dacă ajunge președinte.

Despre acest lucru, Dominic Fritz a spus că Elena Lasconi dă dovadă că este “un președinte care gândește dincolo de cutii mici”.

În SUA, azinoapte, a dat un interviu candidata americană la președinție, Kamala Harris, și a spus că vrea să pună un republican în cabinetul ei, tocmai ca să arate că vrea să guverneze pentru toată țara. În sensul acesta, gestul Elenei Lasconi care a spus că, bineînțeles că cineva ca domnul Bolojan pe care îl apreciază pentru rezultatele lui este calificat pe această poziție mie mi se pare un gest care tocmai arată că este cu adevărat un președinte pentru oameni și un președinte care gândește dincolo de cutii mici. Normal că avem noi în USR ambiție, avem mulți oameni calificați, mulți oameni calificați pentru această funcție dar știm foarte bine că nu vom putea să guvernăm această țară singuri și tocmai de aceea Elena Lasconi într-un mod inteligent și fără orgoliu a făcut un gest și cred că oamenii înțeleg, pentru că oamenii s-au săturat de politicieni care se luptă doar pentru propria gașcă, care nu se gândesc la propria țară”, a precizat primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a mai spus că Elena Lasconi este răspunsul la frustrarea românilor după 10 ani de mandat ai lui Klaus Iohannis:

Această trecere la oameni o are pentru că ne-am săturat de un președinte care de 10 ani se închide într-un palat, care nu iese afară, care nu se întâlnește cu cetățeni, care nu se interesează de ce se întâmplă în această țară. Elena Lasconi este răspunsul la această frustrare a românilor. Avem nevoie de un președinte care vrea să construiască poduri, de un președinte empatic și Elena Lasconi este acest președinte”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole