VEST: 4 bărbați reținuți după ce au intrat într-o locuință fără drept și ar fi bătut două persoane – incidentul s-a produs pe fondul unor neînțelegeri

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Arad, au documentat activitatea infracțională a patru bărbați din Arad, de 22, 26, 40, respectiv 50 de ani.

Din cercetări, a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri, cei în cauză, în ziua de 8 august a.c., ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil de pe str. Condurașilor, din municipiu, unde ar fi agresat două persoane, prin folosirea unor obiecte contondente. Persoanele lovite au fost transportate la spital, pentru evaluarea stării și acordarea de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, la data de 9 august a.c., cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu“, a transmis Poliția Arad.  

Magistrații Judecătoriei Arad au dispus, față de cei în cauză, măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole