Aglomerație în vămile cu Ungaria – la Nădlac II se aşteaptă 60 de minute

Un număr mare de turişti care ies sau intră prin ţară este înregistrat, luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, astfel că aici se aşteaptă până la o oră pentru formalităţi, în timp ce autorităţile au luat măsuri pentru a fluidiza circulaţia.

Poliţia de Frontieră semnalează, prin aplicaţia online de pe site-ul care monitorizează traficul la graniţe, că la Nădlac II se aşteaptă 60 de minute pe sensul de ieşire din România. De asemenea, pe sensul de intrare se aşteaptă cel puţin 40 de minute pentru efectuarea formalităţilor.

Autorităţile au deschis câte cinci artere de intrare şi de ieşire pentru autoturisme şi autocare.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că „au fost dispuse măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului de persoane şi mijloace de transport”.

Conform sursei citate, traficul intens este generat de turişti care pleacă în vacanţe în alte ţări sau vin în România în această perioadă, între ei fiind şi mulţi români stabiliţi în străinătate care obişnuiesc să îşi petreacă concediile alături de familiile din ţară.

La PTF Nădlac I (DN7) traficul se desfăşoară fără probleme, timpii de aşteptare pe ambele sensuri fiind de aproximativ 10 – 20 de minute.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole