Timiș: accident în lanț pe drumul național proaspăt asfaltat între Coșava și Dumbrava în apropierea localității Margina – au fost implicate două mașini și două TIR-uri – o femeie a fost rănită

Accident luni pe DN 68A Margina – Coșava în care au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri, în jurul orei 13.30.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 68A Coșava-Dumbrava, în apropierea localității Margina, județul Timiș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, în urma căruia o persoană a suferit leziuni, fiind evaluată medical.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Circulația rutieră a fost reluată la ora 14:20

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a condus un autotren pe DN 68 A, dinspre localitatea Margina înspre localitatea Coșava, iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, acesta din urmă fiind proiectat în autoturismul din fața sa, condus de către un alt bărbat de 50 de ani, ulterior și acesta fiind proiectat într-un autotren, condus de un bărbat, de 45 de ani. În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv o femeie, de 55 de ani, pasageră în autoturismul condus de către bărbatul de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate“, a transmis Poliția Timiș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole