FOTO. Primăria PNL Timiș din Satchinez – amendă de 50.000 de lei pentru o groapă de gunoi, amplasată în locul fostei stații de sortare

Primăria Satchinez s-a ales cu o amendă de 50.000 de lei pentru o groapă de gunoi, amplasată în locul fostei stații de sortare din localitate.

Urmare a apariției unui material distribuit pe Facebook, prin care a fost semnalat faptul că sunt deșeuri abandonate pe fostul amplasament al stației de sortare Eco 7 Satchinez, din localitatea Satchinez, comisarii GNM SCJ Timiș au efectuat un control în data de 16.02.2023 la UAT Satchinez în calitate de deținător al terenului, fiind constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă. Fosta stație de sortare este în stare avansată de degradare, la fel și clădirile administrative și cele tehnice, iar pe platforma betonată, cât și pe terenurile adiacente erau abandonate cantități însemnate de deșeuri: plastic, sticlă, hârtie, carton, peturi, metale feroase și neferoase, inclusiv lână și anvelope uzate„, a transmis Garda de mediu Timiș.

Astfel că, Garda de Mediu Timiș a decis să aplice o amendă în valoare de 50.000 lei Primăriei Satchinez. Comisarii au dispus măsuri urgente pentru salubrizarea amplasamentului și luarea unor măsuri suplimentare în vederea prevenirii abandonării deșeurilor în locația respectivă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole