VIDEO: grav accident rutier – 5 victime în urma unui incident în care au fost implicate 3 mașini în localitatea Ohaba de sub Piatră

Un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident de circulație care s-a produs vineri după-amiază pe DN 66, în localitatea Ohaba de sub Piatră.

În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme în care se aflau, în total, 5 persoane.

Pompieri ai Detașamentului Petroșani și ai Gărzii de Intervenție Totești au acționat cu 2 autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean a intervenit cu 2 ambulanțe. Echipajele de salvare au constatat că în urma coliziunii dintre autoturisme au rezultat 2 victime. Persoana grav rănită, un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani, prezenta multiple traumatisme și a fost transportată la UPU Hunedoara. Cea de-a doua persoană rănită, o femeie în vârstă de 49 de ani, a refuzat să fie dusă la spital pentru investigații medicale de specialitate. Celelalte 3 persoane implicate în accident sunt în afara oricărui pericol“, a transmis ISU Hunedoara.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către organele în drept.

La data de 19 iulie 2024, în jurul orei 14:16, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN66,  în localitatea  Ohaba de sub Piatră a avut loc un accident rutier. Poliţiştii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au constatat că, un bărbat de 56 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani-Hațeg, în  împrejurări ce urmează a fi stabilite ulterior, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de către o femeie de 49 ani, din municipiul Hunedoara și  cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 37 ani, din municipiul Tg-Jiu, județul Gorj. În urma acestui eveniment rutier, a rezultat  rănirea conducătorului auto de 39 ani. Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, a transmis Poliția Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole