Timișoara: cetățeni exasperați de zgomotul produs într-un bloc aflat în construcție pe strada Grigore Popa – constructorul finisa betoane la 12 noaptea

Polițiștii locali din Timișoara au intervenit joi noaptea la o sesizare telefonică din partea cetățenilor exasperați de zgomotul produs într-o clădire în construcții de pe Str. Grigore T. Popa nr. 28.

Locuitorii din zonă au solicitat sprijinul Poliției Locale în jurul orei 00.00.

Deși inițial au încercat să păcălească echipajul sosit la fața locului, oprind utilajele, imediat cum s-au îndepărtat polițiștii locali au început să facă din nou o gălăgie infernală. Polițiștii locali au revenit imediat și au depistat persoanele care executau lucrări în interiorul blocului în construcție folosind utilaje de finisat betoane care produceau zgomote foarte mari ce se auzeau în toată zona. Cei în cauză au fost sancționați fiecare cu sancțiuni maxime de câte 1000 de lei la Legea 61/1991 republicată pentru că au tulburat liniștea locuitorilor pe timp de noapte. De menționat că firmele care construiesc în locația respectivă, Noua Casa Locuințe și Panoramic Greencity, au mai fost sancționate anul acesta cu amenzi de 5000 de lei conform HCL 320/2022, pentru că nu au luat măsuri de curățare a roților utilajelor care părăsesc organizarea de șantier, producând praf, și pentru necolectarea în containere speciale a deșeurilor provenite de la lucrările de construcții“, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de fapte nu sunt tolerate și sfătuiește cetățenii să solicite sprijin telefonic pentru a interveni cât mai rapid posibil în luarea de măsuri împotriva celor care nu respectă legislația și nici pe locuitorii orașului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole