Timiș: 22 de persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere grave, în acest an

De la începutul anului, în ceea ce privește regimul rutier, structurile de profil ale IPJ Timiș au desfășurat 1.841 de acţiuni care au vizat principalele elemente care generează risc rutier, rezultatele acestor activități concretizându-se în reducerea accidentelor rutiere grave.

Tot în primele șapte luni ale acestui an, numărul total de infracțiuni constatate a fost de 831 de fapte penale rutiere, au fost retrase 2.932 de certificate de înmatriculare și reținute 3.523 de permise de conducere.

Potrivit IPJ Timiș, de la începutul anului s-au înregistrat 33 de accidente rutiere grave. Numărul fiind în scădere față de anul trecut. Totodată, în urma accidentelor rutiere grave, în Timiș, 22 de persoane și-au pierdut viața, mai puțin ca și anul trecut.

În perioada analizată, au avut loc 33 de accidente rutiere grave, în scădere față de anul trecut, când au avut loc 55 de accidente. În urma accidentelor rutiere, au rezultat 22 de persoane decedate, comparativ cu anul trecut când au decedat 33 de persoane. Anul acesta au fost rănite grav 15 persoane, iar anul trecut 57 de persoane„, se arată într-un bilanț al IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole