Timișoara: lucrări la drumurile din zona de nord-vest a orașului – intervenții ample în cartierul Metro 2

Primăria Municipiului Timișoara a demarat, la sfârșitul lunii mai, un program de nivelări cu aport de piatră spartă în zona de nord-vest a Timișoarei, unde s-a format cartierul Metro 2.

“S-a intervenit pe principalele străzi din zonă: General Leonard Mociulschi (cea care face legătura între Calea Torontalului și linia ferată), Constantin Baraschi, Mitropolit Nicolae Corneanu, Maria Dogaru, Alexandru Jebeleanu, Măriuca Zaharia, Ioan-Lucian Leuștean, General Gheorghe Anghelescu, Wilma Traxel, Anton M. Braun, Corneliu Ursu și Diogene Bihoi. Lucrîrile s-au derulat în perioada mai-iunie 2024 și au fost executate de către Societatea de Drumuri Municipale Timișoara“, a transmis municipalitatea.

Conform Strategiei de dezvoltare urbană Timișoara Nord, zona își va continua expansiunea, așadar infrastructura rutieră se dezvoltă, deocamdată, sub formă provizorie. Cu toate acestea, intervenim pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor din ”Metro 2”, asigurând condiții mai bune de deplasare și acces.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole