Spitalul de Copiii Timișoara a primit ca donație un aparat mobil de radiologie

Salvați Copiii Filiala Timișoara transmite că “în contextul pandemic SARS-Cov-2, ideea de comunitate este mai actuală decât oricând. O comunitate sănătoasă este o comunitate prietenoasă cu oamenii, în care serviciile sociale și cele medicale sunt accesibile, stilul de viață sănătos este încurajat, iar colaborarea și sprijinul reciproc sunt esențiale. O comunitate sănătoasă este o comunitate puternică. Această viziune dorim să o transmitem și copiilor. Astfel, harta imaginară a unei comunități sănătoase, sub forma unei fișe de colorat, a prins viață și culoare în mâinile copiilor“.

Aparat mobil de radiologie

“Materialul a fost realizat de Salvați Copiii Filiala Timișoara cu sprijinul Smithfield România (Comtim), în cadrul programului de responsabilitate socială „Solidar cu sistemul medical”, din sursele căruia a fost procurat un aparat mobil de radiologie și donat Spitalului Clinic de Urgență „Louis Țurcanu” din Timișoara. Fișa de colorat prezentând harta comunității sănătoase a fost distribuită și copiilor internați în spital, pentru a-i ajuta să le treacă timpul mai repede. De asemenea, orice doritor are posibilitatea de a o descărca și colora acasă“, mai spun cei de la Salvați Copiii Timișoara.

Continuă vaccinarea în localitățile din Timiș

Vaccinarea în Timiș continuă și săptămâna viitoare. Echipele mobile vor ajunge în următoarele localități din județ: Luni, 26.07.2021:Bethausen – în intervalul orar 10:00 – 12:00, la Centrul de Informare Turistică…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole