Timișoara: o mamă și fiu său au fost găsiți decedați în locuința lor din apropriere de Spitalul Județean – femeia s-ar fi spânzurat, iar băiatul ar fi murit în somn  

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite decedate în apartamentul lor din Timişoara, marţi după-amiaza, medicii legişti negăsind urme de violenţă pe corpurile lor.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi că într-un imobil de pe Aleea Sănătăţii au fost găsiţi decedaţi o femeie de 49 de ani şi fiul acesteia de 24 de ani.

Echipajul medical sosit la faţa locului nu a identificat urme de violenţă pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor.

Surse judiciare au declarat că părinţii femeii au decedat în toamna anului trecut, iar fiul ei avea probleme de sănătate şi probabil că a murit în somn. Femeia s-a spânzurat în locuinţă şi vecinii au anunţat poliţia că aceasta nu mai răspunde şi nici nu a mai fost văzută în ultima perioadă.

Azi, în jurul orei 17:40, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe Aleea Sănătății din Timișoara, au fost găsiți decedați o femeie, în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, stabilind că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, a transmis IPJ Timiș.

Șoferi drogați prinși la volan de polițiști

Polițiștii timișeni continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea fenomenului consumului de droguri la volan, pentru un regim rutier în siguranță. Astfel că, noaptea trecută, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole