Timișoara – scandal la expoziția Brâncuși din cauza cozilor de la intrare: a venit și un grup de 20 de PNL-iști purtând mândri eșarfe – au intrat toți, pentru noi încă nu s-a deschis

Bătaie de joc la adresa vizitatorilor din partea administrației PNL a Consiliului Județean și a instituției subordonate, Muzeul Național de Artă.

Miercuri dimineață, s-au format cozi, ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu la aprozar, la intrarea la expoziția Brâncuși din cauza proastei organizări.

Mai mult, a izbucnit și un scandal după ce un grup de PNL-iști nu ar fi stat la coadă și a intrat peste rând, iar oamenii s-au revoltat.  

Sute de oameni stăm la coadă la Brâncuși. A venit și un grup de 20 de PNL-iști purtând mândri eșarfe cu partidul. Au trecut prin coadă pe partea cealaltă. Au stat de vorbă la ceva distanță noi. Și-au ascuns ușor eșarfele după care au intrat toți. Pentru noi încă nu s-a deschis. Trăiască PNL!“, a scris pe Facebook, Ionut Valentin Belgun, care aștepta să intre la expoziție.

Potrivit CJ Timiș, expoziția are deja peste 45.000 de bilete rezervate.

Expoziţia „Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale” poate fi vizitată gratuit în fiecare prima zi de miercuri.

PROGRAM. Timișoara 2023 – concert inedit pe tramvaiul platformă, expoziție de fotografie, misiunea AI a MV-SCI-Art centre, cabina telesonică la Schela din centru, atelier la Observatorul Seismologic

Fiecare zi de vară aduce noi expoziții, festivaluri, vizite la muzeu, ateliere și alte aventuri artistice. Pentru săptămâna 𝟏𝟗-𝟐𝟓 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭, poți să alegi evenimentele din 𝐜𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥, potrivite ție și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole