VEST: accident în lanț pe drumul dintre Timișoara și Herculane – patru maşini s-au tamponat din cauza nepăstrării distanţei în mers

Patru maşini s-au tamponat în lanţ, pe DN6, în localitatea Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin, după ce şoferii nu au păstrat distanţa faţă-spate. În urma accidentului nu a fost nimeni rănit, însă traficul rutier se desfăşoară cu restricţii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, accidentul a avut loc marţi în localitatea Constantin Daicoviciu şi au fost implicate patru maşini, trei dintre ele conduse de şoferi români, iar cea de-a patra de un şofer bulgar.

”A fost o tamponare faţă-spate în care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanţei în mers”, au transmis reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită. Cei patru şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto: arhivă

Razie în Giroc și Chișoda

Razie în Giroc și Chișoda. În trei ore, polițiștii rutieri au dat 26 de amenzi și au reținut două permise de conducere. Astfel, în cadrul acțiunii au fost legitimate 91…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole