USR Timiș: clientela politică a PSD și PNL va beneficia de mărirea salariilor cu 10% – peste 400.000 de angajați de la stat la nivel județean

USR Timiș susține într-o comunicare publică că parlamentarii PSD-PNL din Timiș au votat salarii mărite pentru clientela politică, în timp ce parlamentarii USR Timiș, singurii care au votat împotriva acestor privilegii.

Peste 400.000 de angajați de la stat urmează să beneficieze de majorarea salarială de până la 10% de la 1 noiembrie, votată cu scandal în Parlament. Vorbim despre primari, viceprimari, șefi de consilii județene, locale și toți angajații din administrația locală. USR a fost singurul partid care s-a opus, încă de la început, majorării salariilor pentru politicieni.  În timp ce milioane de familii nu fac față scumpirilor, ei erau interesați doar cum să obțină mai mulți bani pentru ei și pilele lor. Voiau să își crească salariile pe furiș. I-am demascat. Ne-am opus. Am pus presiune pe ei pentru a respinge aceste privilegii. Am scos din lege creșterea salariilor cu 25% pentru Președintele României, pentru miniștri, parlamentari ori prefecți. Lupta împotriva privilegiilor continuă“, arată USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole