Eugen Tomac îl acuză pe Alin Nica că minte: domnul preşedinte al CJ s-a pus într-o situație ridicolă – alianța PNL-PMP din Timiș este o dezinformare, nu s-a semnat niciun protocol

PNL Timiș informa astăzi că PNL şi PMP ar putea realiza o alianţă pentru alegerile din 2024, discuţii pe această temă fiind declanșate de responsabilii judeţeni ai celor două formaţiuni.

 ”Suntem foarte aproape de a semna o înţelegere cu colegii de la PMP Timiş şi mă bucur să constat că PNL devine un partid puternic care reuşeşte să coaguleze opţiunile de dreapta din România. Colegilor de la PMP nu pot decât să le spun bun venit acasă şi să îi asigur că PNL este locul în care îşi vor regăsi speranţele şi unde se poate construi un viitor stabil şi eficient în folosul cetăţenilor. Este evident că singurul pol de dreapta din România este Partidul Naţional Liberal”, a declarat Alin Nica.

În replică, șeful PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, care se află în proces de contestare a conducerii partidului cu fostul ministru al Justiției, Cristian Diaconescu, susține că totul este o dezinformare a PNL și îl acuză pe Alin Nica că minte.

Preşedintele organizaţiei PMP Timiş este domnul Claudiu Mihălceanu, primarul celei mai mari comune din judeţul Timiş, Giarmata, şi nu a semnat niciun protocol cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, care s-a pus într-o situaţie ridicolă din punctul meu de vedere. Este inacceptabil ca un partid democratic, aflat la guvernare, să cadă atât de jos încât să vină cu asemenea dezinformări”, a afirmat Tomac, citat de știripesurse.ro.

El a declarat că îi pare rău că lideri ai PNL se duc spre asemenea manifestări politice care îi dezonorează.

Sunt lucruri care mie îmi pare rău că se întâmplă în politică. Mie îmi place claritate. Or, exact din cauza unui asemenea comportament neserios şi neasumat, lipsit de fair-play, mulţi oameni nu vor să mai audă de politică şi eu îi spun domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş că dacă are ceva neclarităţi mă poate suna pe mine direct şi îl lămuresc că ştie ce înseamnă politică, vot şi democraţie. Şi îmi pare rău că lideri ai PNL se duc spre asemenea manifestări politice care îi dezonorează”, a transmis preşedintele PMP.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole