Deputatul Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira: ministrul Energiei, Virgil Popescu, trebuie demis cât mai repede – vom iniția alături de USR o moțiune simplă

Deputații Forța Dreptei inițiază, alături de USR, moțiunea simplă împotriva Ministrului Energiei, anunță deputatul de Timiș, Claudiu Chira.

După toate măsurile chinuite referitoare la creșterea facturilor la energie și gaze, care au avut un impact nesatisfăcător asupra românilor, și pentru că nu are nicio idee concretă despre cum poate fi evitată tragedia financiară prin care vor trece românii în această iarnă, Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede. Guvernul a rămas cu promisiunile, iar firmele cu plata efectivă, din banii lor, a compensărilor. Nu îl demite N. Ciucă, așa că vom iniția noi, alături de USR, moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. La precedentele două moțiuni inițiate sesiunea trecută, Ministrul Energiei a fugit, acoperit de coaliția PSD-PNL-UDMR. Nu va ține la nesfârșit“, a declarat Claudiu Chira.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole