Fostul deputat de Timiș și vicepreședinte al Comisiei pentru controlul SRI din Camera Deputaților, Marian Cucșa: liderul senatorilor PNL trebuie chemat de urgență la audieri

Fostul deputat de Timiș și vicepreședinte al Comisiei pentru controlul SRI din Camera Deputaților, Marian Cucșa, spune că declarațiile lui Virgil Guran sunt de o mare gravitate și se încadrează în depășirea atribuțiilor activității serviciilor de informații.

“Afirmațiile liderului senatorilor PNL sunt de o gravitate mare! Aceste declarații se încadrează în depășirea atribuțiilor activității serviciilor de informații. Senatorul PNL trebuie chemat de urgență la audieri în fața comisiilor de control asupra serviciilor de informații pentru a aduce dovezi în susținerea celor afirmate. Dacă există dovezi în sensul depășirii atribuțiilor serviciilor de informații, cei care și-au depășit atribuțiile trebuie să răspundă. În situația în care nu există dovezi, cel care a făcut afirmațiile trebuie să răspundă! Dar, mai avem o problemă, oare mai există comisii de control asupra serviciilor de informații?”, spune Marian Cucșa.

Virgil Guran, liderul senatorilor PNL, a susținut zilele trecute că serviciile de informații se implică în lupta pentru șefia PNL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole