Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, tinde la titlul de “primul tată al județului“: contăm pe implicarea fiecăreia, am dispus constituirea unui grup de lucru

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, care a autointitulat instituția la numire în “Prefectura de sticlă“, pare că adoptă acum o tactică mai apropiată de partidul pe care îl reprezintă.

Astfel, prefectul anunță că PSD s-a hotărât să dea ceva și la popor. Și pentru a sensibiliza cetățenii a apelat la mame și copii.

Putem spune că Mihai Ritivoiu, tinde la titlul de “primul tată al județului“.

“Mamele şi copiii nou-născuţi din categoriile cele mai defavorizate vor primi un ajutor în valoare de 2.000 lei în primele 3 luni de la naşterea copiilor, prin tichete sociale pe suport electronic. Am dispus constituirea unui grup de lucru la nivelul Prefecturii Timiș pentru o organizare rapidă și eficientă, în așa fel încât familiile defavorizate cu nou-născuți să se bucure cât mai repede de acest ajutor venit de la Guvernul României prin O.U.G. 113/2022. Contăm pe implicarea fiecărei unități administrativ-teritoriale pentru buna implementare a acestui program. Suntem alături de noile generații încă de la primul pas“, a anunțat Mihai Ritivoiu.

Imagine indisponibilă - Buletin de Timișoara

Microbuzele școlare se întorc pe traseu

Odată cu debutul noului an şcolar de luni, 13 septembrie, programul de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va reveni la normal. Astfel, pe raza municipiului Timişoara şi a…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole