CJ Timiș “cârpește“ drumul Dumbrăvița – A1, cu roaba și lopata – spre disperarea șoferilor

Administrația liberală a CJ Timiș, condusă “spre cele mai înalte culmi ale succesului“ de către de un fost primăraș de sat, de la Dudeștii Noi, “a pus în cap“ proiectul de extindere la patru benzi Timișoara- Drumbrăvița-A1, după reluarea mandatului în octombrie 2020.

Totul a culminat cu rezilierea contractului de execuție ceea ce pune în pericol finanțarea europeană de peste 60 de milioane de lei obținută de administrația PSDobra.

Dezinteresul privind acest proiect este vizibil, iar degradarea părții carosabile este atât de pronunțată încât e nevoie de un slalom uriaș pentru ca mașinile să nu rămână “în pană“ pe marginea drumului, așa cum puteți vedea în video-ul de AICI.

Acum, CJ Timiș-ul liberal al lui Alin Nica s-a apucat “de cârpit“ drumul, dovadă a incompetenței dovedită în a finaliza proiectul.

Lucrările se fac rudimentar, cu roaba și lopata, spre disperarea șoferilor care parcurg această porțiune de drum ultra aglomerat.

“Se lucrează pe DJ691, de la intrare în Dumbrăvița (sens giratoriu  Kaufland) până la limita județului Arad. Timp de 30 de zile se efectuează plombări de gropi, burdușiri și faianțări pe sectorul Dumbrăvița – A1. Lucrările se desfășoară până la stabilirea noului constructor al obiectivului de investiții „lărgire la patru benzi a DJ691”“, anunță scurt CJ Timiș, într-o informare pe Facebook.

Sorin Ionescu, numit subprefect al județului Timiș

Sorin Ionescu, directorul Colegiului Național Bănățean este noul subprefect al județului Timiș. Numirea a fost publicată, miercuri seara, în Monitorul Oficial. Tot miercuri seara, a fost publicată și eliberarea din…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole