Mesajul fiicei medicului Octavian Mazilu, arestat pentru luare de mită: s-a implicat trup și suflet în fiecare caz – tati, ești parte din sufletul meu

Medicul timișorean Octavian Mazilu a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzația de luare de mită, la sfârșitul săptămânii trecute.

Fiind membru PSD partidele politice au început acuzațiile între ele, ca într-o competiție a corupților.

PNL Timiș, cu doi membri ai BPJ trimiși în judecată pentru dare de mită, a solicitat PSD un punct de vedere în acest caz.

La rândul său PSD i-a transmis un mesaj extrem de dur șefului PNL Timiș, Alin Nica, pe care îl acuză că de “contractele echipei Șandru-Nica, cu multe suspiciuni de corupție ascunse în spatele lor“.

Pesediștii mai mici sau mai mari s-au mobilizat pe Facebook în semn de solidaritate de medicul timișorean și au lansat chiar un hastag: #alăturideOctavianMazilu.

Fiica lui Octavian Mazilu a postat si ea un mesaj alături de o fotografie.

“El este tatăl meu, Profesor Doctor Octavian Mazilu !Un tată minunat, un medic de excepție și un om cum prea puțini au mai rămas. Un om care s-a dăruit complet familiei, carierei și pacienților săi! Un model demn de urmat! Un om care a salvat mii de vieți și care s-a implicat trup și suflet în fiecare caz! Un om care m-a învățat întâi să fiu om, iar acum doctor. Tati, ești parte din sufletul meu și nu mă pot simți decât onorată că faci parte din viața mea! Te iubesc mult?“, a scris Patricia Mazilu.

Mulți comentatori sunt de partea medicului acuzat de luare de mită, așa cum reiese din mesajele postate:

“Adevărul este că e ceva tipic românesc ca atunci când o persoană, indiferent de context, este pusă sub acuzare, plebea să vină cu verdicul înaintea instanței de judecată …“, a scris F.S.

“Nu cred în vinovăția d-lui prof. Mazilu. Cred ca-i o făcătură josnica“, a scris la rândul său C.V.

“Este un doctor si un om care are toata apecierea noastra“, a comentat AEC.

“Alaturi de el…alaturi de voi“, a postat S.C.

“Un om deosebit ,un prieten,o valoare a medicinei , familia noastra este alaturi de voi !!!“, a scris S.L.

“Intr-o dimineata de noiembrie( erau cam 4 grade afara) era interdictia cu covidul…a stat afara cu mine peste 30 min (in halat cu maneca scurta), sa ma ajute sa pun o nenorocita de cerere…nu aveam hartie,pix…nici nu stiam cui si ce sa cer…mi-a adus si hartie si pix…mi-a facut poza la cererea ce trebuia trimisa pe email…aproape ca „mi-a sters si lacrimile” …au fost zile in care a facut tot ce a stiut si a putut sa ma ajute si sa ma incurajeze…neconditionat.Acesta este Prof.Octavian Mazilu pe care il cunosc si il pretuiesc.Si daca astazi mai pot sa zambesc …este pentru ca…asa cum v-am spus Profesore…nu imi ajunge viata aceasta sa va multumesc!“, a scris C.S.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole