VIDEO. Manelistul Jador mesaj către timișoreni: am înțeles că oamenii de acolo au fost foarte scârbiți că eu aș veni să cânt la Filarmonică – discriminează romii sau un gen muzical

Jador, pe numele său complet Ionuț Remus Dumitrache, a transmis un mesaj video pe rețelele sociale în care acuză faptul că a fost discriminat la Timișoara din cauza faptului că nu a fost lăsat să cânte la Filarmonica Banatul.

Buletin de Timișoara a publicat pe 13.04.2022 articolul intitulat “Jador are dreptul “să manelească“ la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul! Știrea care a scos din minți ipocriții Timișoarei“.

În mesajul video de astăzi Jador îi acuză pe primarul Dominic Fritz pentru decizia luată de a interzice concertul de la Filarmonică și pe “fata“ Roxana (n.r. consilierul local Pro România, Roxana Iliescu), care a lansat public avertismentul că se vând bilete pentru un asemenea eveniment și a creat o întreagă isterie.

În ultima vreme m-au sunat toate televiziunile din țară pe subiectul că Filarmonica de la Timișoara nu m-ar lăsa pe mine să cânt acolo. Mi-am dat seama… bă, țigan, manele… primarul am înțeles că nu a fost de acord și cu o fată Roxana care a făcut consiliu special pentru ca Jador să nu vină acolo. Ce vreau eu să spun… Oricum nu o să mai vin acolo, în orașul Timișoara nu o să mai vreau să cânt acolo fiind că mi se pare că sunt niște oameni… da, sunt țigan…și mă bucur că sunt… am făcut o facultate, am făcut un master, am încercat să-mi depășesc condiția pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile și să ajungi… dar cu acest mesaj sper ca oamenii din Timișoara care discriminează țiganii sau un gen muzica, nu știu ce discriminează oamenii ăștia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal, needucația mea, poate am părut prea negru și îi deranjează, pentru că muzica pe care o fac nu găsiți dezacorduri, greșeli gramaticale, ritmul vă deranjează? Suntem români cu toții sau țigani sau unguri sau ce suntem noi. Ați plecat în Italia, Spania, Germania ați simțit discriminarea în oase, în sânge, când cineva face un lucru din tot sufletul. Mi-e foarte rușine că sunt în situația asta, dar e foarte urât să fi discriminat. Nu poate să îmi ia cineva dreptul la a cânta, dacă se lua de mine că sunt țigan nu mă deranja. Nu voi mai veni să cânt la Timișoara deoarece am înțeles că oamenii de acolo au fost foarte scârbiți că eu aș veni să cânt la Filarmonică. Urăsc țara în care trăiesc, urăsc că m-am născut țigan , nu pot nici măcar să-mi desfășor activitatea“, este mesajul lui Jador.

Unul dintre mesajele la vide-ul postat pe pagina de Facebook a manelistului sună în felul următor:

JADOR! Este Trist si copleșitor in același timp tot ceea ce aud,tot ceea ce spui. Toți suntem oameni, suntem egali in fata lui DUMNEZEU. Unii oameni sunt prea rasiști și prea invidioși pe succesul tău , tu știi asta. Oamenii te iubesc pe tine, iubesc melodiile tale , iubesc și apreciază ceea ce tu ai făcut și faci , pentru ca dacă nu te apreciau și nu te iubeau , nu ajungeai unde ești acum, acolo sus. 👏 Capul sus !!! Nu trebuie sa renunți la evenimentele din TIMIȘOARA, pentru ca pe lângă oamenii rasiști ce sunt , suntem/sunt și suflete frumoase și bune prin EA. Nu te lasă influențat sentimental de astfel de oameni, sunt oameni de nimic. MULT S U C C E S ❣️“, a scris Mădălina V.

Concertul Jador la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul ar fi trebuit să aibă loc pe 17.05.2022, însă cererea organizatorilor a fost respinsă. Detalii AICI.

Redacția Buletin de Timișoara se întreabă de ce “elitiștii“ de la PNL Timiș pot să țină întâlniri de partid la Filarmonică sub formă de alegeri păzite de firme de pază, poliție, jandarmerie și care s-au lăsat cu un scandal național? Cu ce au fost mai buni decât maneliștii?

Mai mult, asemănarea dintre actualul șef al PNL Timiș, Alin Nica și Jador este izbitoare, ambii fiind participanți la emisiuni cu bucătari.

https://youtu.be/4hKBr72o58I

PROGRAM. Timișoara 2023 – dialog despre manipularea în presă cu gazetarul Cristian Tudor Popescu, Festivalul Eurothalia, concerte în Parcul Rozelor al Filarmonicii Banatul, tur ghidat

Descoperă o săptămână plină de evenimente culturale fascinante în Capitala Europeană a Culturii. 𝐂𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 până în 𝟐𝟗 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 te invită să pătrunzi într-o lume vibrantă a muzicii, teatrului și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole