235 de amenzi pentru șoferii indisciplinați. Polițiștii au reținut 14 permise de conducere, în acest weekend

În acest weekend, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au acționat în oraș și pe DJ593-Peciu Nou, DJ591A-Diniaș și DJ591-Sânmihaiu Român pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză cât și pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au efectuat 82 de testări cu aparatul etilotest, au controlat 297 de autovehicule și au legitimat 320 de persoane.

Au fost aplicate 235 de amenzi, în valoare de 44.718 lei pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre acestea 160 de amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere dintre care: 9 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză; 3 pentru neacordare prioritate vehiculelor; 2 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Actiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole