12 permise de conducere reținute de polițiști în câteva ore. Încă un șofer a fost prins drogat

Polițiștii rutieri au acționat ieri, în intervalul orar 14:30-21:30, pe DN59 și pe DN 6 pentru combaterea abaterilor la regimul legal de viteză și pentru combaterea consumului de alcool/substanțe psihoactive în rândul conducătorilor auto.

Polițiștii au controlat 154  de autovehicule, în urma cărora, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002.

Au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care 7 au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, 1 pentru conducere agresivă și 1 pentru transport illegal de persoane.

De asemenea, au fost retrase 2 de certificate de înmatriculare.

În jurul orei 20:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Ialomiței din localitatea Ghiroda, o mașină condusă de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, care era sub influența substanțelor psihotrope. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la THC-5. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

Tot ieri, în jurul orei 18:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, în localitatea Parța, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și nu avea nici autoturismul înmatriculat. A fost întocmit dosar penal.

Politiștii rutieri vor acționa în continuare pentru prevenirea evenimentelor negative.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole